Genieten van uw drankje of gerecht op ons terras!

Lekker terrasje doen

HOEVECAFE DE STAL - Budingen

Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien gaat iedereen reeds dromen van de zomer en warme dagen die op komst zijn. Bij Hoevecafé "De Stal" kunt u dan ook genieten en een terrasje doen in het rustige en kalme stuk van Halle - booienhoven, gelegen tussen Zoutleeuw en Sint-Truiden.

Idyllische ligging

Hoevecafé "De Stal" ligt aan de rand van het dorp deelgemeente van Zoutleeuw, een snuifje historische pracht, waardoor u bij ons nauwelijks last hebt van alle dagelijkse verkeersdrukte. U krijgt bij ons dus de mogelijkheid om al uw zorgen eventjes aan de kant te zetten en in een rustig kader van de omgeving en onze gerechten of dranken te genieten. Tevens is er de mogelijkheid, op afspraak, een een mooie wandeling te ervaren tussen de fruitplantages als een bezoek aan de stad Zoutleeuw.

Uniek concept

Hoeve café De Stal is een uniek concept waar u een terrasje kunt doen of rustig dineren, op afspraak, in Halle - Booienhoven. Een authentieke hoeve die omgebouwd werd naar een hoeve café met behoud van het uniek, landelijk karakter, zorgt voor extra sfeer. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze zaak op iedere vrijdag of op afspraak van maandag tot en met zondag vanaf 12.00u.

Contact

Zin om een terrasje te doen in Halle - Booienhoven deelgemeente van Zoutleeuw of om uit te gaan eten? Dan is De Stal "place to be"!

Bel of mail ons voor meer info! Tel: 011 782023  Gsm: 0497452818  E-mail: info@hoevecafe-destal.be

Hoevecafé De Stal
Contacteer ons!011 96 02 05