Feest-barbecue - menu's - buffetten koud/ warm - activiteiten

HOEVECAFE DE STAL - Budingen

Bent u een echte Bourgondiër die ervan geniet een stukje vlees te verorberen? Of houdt u van de ultieme gezelligheid van een feestje, party, vrienden of familiebijeenkomst? Ook dan kunt u terecht bij Hoeve café De Stal voor een tasty barbecue of ander evenement in het landelijk deel van Halle - Booienhoven. op de hageland fietsroute knooppunt 51 

Evenement op maat

Wij organiseren zelf van tijd tot tijd toffe evenementen maar u kunt ook opteren om uw eigen activiteit, feest, buffet of barbecue bij ons in Halle - Booienhoven te laten doorgaan. We stellen dan een aangepast menu of een assortiment hapjes of dranken voor waaruit u kunt kiezen. U kunt ons steeds contacteren om hierover meer informatie te vragen.

Reservatie

We vragen u om minimum drie dagen op voorhand te reserveren voor grote groepen, evenementen of feestjes. Eerder reserveren is uiteraard steeds aangeraden om zeker te zijn dat de zaak beschikbaar is.

Contact

Check regelmatig onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Hebt u vragen of opmerkingen? Dan horen wij het graag!

Hoevecafé De Stal
Contacteer ons!011 96 02 05